Services

Hjul Service

Service

Dæk skifte, lapning samt hotel

Dine dæk er det eneste der er i direkte kontakt med jorden, derfor er det vigtigt du husker at få dem skiftet til tiden og kører med den rette slags dæk.

Dine dæk er vigtige for comforten under kørslen. Det betyder både du skal have den rigtige størrelse fælge samt kvalitets dæk. Dette er noget som vi hos Auto Corner er proffesionelle i, derfor kan vi garantere dig den største glæde samt sikkerhed hvis du køber dine dæk hos os.

Hvis du har valgt at købe dine dæk et andet sted, så står vi altid klar til at skifte dækkene for dig for til en yderst favorabel pris. Vi tjekker altid dækkets-, ventilen samt fælgens stand når vi monterer et nyt dæk. Derudover får du selvfølgelig altid en afbalancering af alle hjul, når vi skifter dit dæk.

Punktering / Reperation Hvis dine dæk på mystiskvis mister luft selv om du lige har fyldt dem op, så kan der være mange grunde til dette. Den typiske grund er endten en punktering eller en ødelagt ventil, begge dele kan vi ordne og står altid klar til at hjælpe.

Ring til os på 91989796 til dit næste hjulskifte, eller for brug af vores dækhotel!

  • fælge - Visuelt tjek af bremser
  • fælge - Visuelt tjek af skiver
  • Montering af medbragte fælge
  • Kontrol af dæktryk
  • Efterspændning af hjul
Page Banner

Dæk skifte, lapning samt hotel

Ring til os på 91989796 til dit næste hjulskifte, eller for brug af vores dækhotel!

PÅ TILBUD TIL 249.- DKK