Hvem er vi?

Auto Corner – Dit autoværksted med kvalitet som prioritet! Auto Corner er et autoværksted med base i Taastrup. Vi er to ejere som altid møder kunderne i øjenhøjde, du kan derfor altid føle dig hjemme når du kommer på besøg.

Vi er altid åbne omkring vores arbejde, hvor vi byder på en kop kaffe oppe på kontoret og snakker tingene igennem. Derudover, så er Auto Corners ønske altid at holde prisen nede, vi vil altid sørger for at alle kan gå her fra med en god smag i munden selv når regningen skal betales. Vi bruger altid top kvalitetsvare som har samme kvalitet som originalen. ACFA – Auto Corner For All. Fordi vi ved hvad vi alle vil have, gode priser samt kvalitets arbejde, det er noget som vi har valgt at gå imøde.

Lånebil – hos Auto Corner er der altid en lånebil til rådighed, så frem bilen skal stå på værkstedet i flere dage. Du skal derfor aldrig være nervøs eller stresset, hvis bilen skal stå hos os i flere dage. Hvis reparationen kan klares på stedet, så kan du altid sidde i vores venterum og få en kop kaffe.

Fremgangsmetoden – hos Auto Corner orienterer vi dig igennem hele processen. Vi starter altid med en fejlfinding, så gennemgår vi problemet sammen, samt forklare hvad der skal skiftes eller repareres og hvorfor. Skulle der opstå noget yderligere på midt vejen bliver du naturligvis orienteret. Når bilen er færdig, så bliver den prøvekørt og testet på flere parametre, på den måde er du sikker på din bil kører fejlfrit når du får den retur.

VI ER AUTO CORNER

Ring til os på 91 98 97 96

VI HAR DANMARKS BEDSTE PRISER

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Auto Corner ApS

Rugvænget 11A, 2630 Taastrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 41972483

Kontaktoplysninger

Telefon: 91 98 97 96

E-mail: Kontakt@Auto-corner.dk

Læs Cookiedeklaration her

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket